Сексология онлайн 2023 Базовий курс Позитивної психотерапії ONLINE Гештальт, Одесса, 2023 Психосоматика, Онлайн 2024
view counter

Еротичний масаж

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Дата начала мероприятия: 
  • вс, 5 Май, 2024 - 16:00
    вс, 2 Июн, 2024 - 16:00
    вс, 30 Июн, 2024 - 16:00
Город: 
Киев
онлайн, оф-лайн
Тип мероприятия: 
Тренинг
Продолжительность: 
1 дней
Целевая аудитория: 
Девушки 18+, женщины, мужчины
***
Стоимость /для 1 чел./: 
5000 грн
Вартість індивідуального тренінгу 150$, або за курсом у гривні на дату проведення тренінгу. Вартість залежить від кількості обраних тренінгів для навчання
Ведущий мероприятия: 
Оксана Муратова

Оксана Муратова - практикующий сертифицированный сексолог, секс-коуч, инструктор по тренировке интимных мышц женщины. Проводит тренинги и мастер-классы по сексуальному образованию по авторским методикам SE (Sensual Education) индивидуально, в группах, онлайн и оффлайн

Регламент мероприятия: 
Кожна неділя місяця с 16:00 до 19:00

Можно я спитаю у вас?

- Що найкраще зближує партнерів? Яка може бути ваша відповідь?

Я вважаю, що це спільна мета в житті та 100% - секс та 300% - еротичний масаж!

Задумайтесь! Якщо секс є в парі кожного дня, навіть з ранку, в обід та ввечері як за розкладом? Хочеться партнерам щось новеньке? Приємне? Щось інше? Якщо відносини в парі здорові, є взаємне почуття один до одного, зазвичай хочется подарувати партнеру все своє тепло, ласку та увагу, зробити для парнера вечір насолоди. Коли він розслибиться та все, що буде відбуватися буде тільки для нього. Що це може бути? Я вважаю, що це прелюдія у вигляді єротичного масажу, боді масажу.  

А є пари, в яких чоловік дуже втомлюється за день. Приходить до дому та просто валиться з ніг, тут вже не до сексу... В таких парах найчастіше партнери навіть починають віддалятися один від одного. Це мої спостереження. В такої ситуації еротичний масаж подарує не тільки релакс партнеру, у процесі масажа він почне збуджуватися. Далі - діло за вами))) 

Зараз, під час війни...чоловіки дуже відповідальні за сімью, за безпеку. Прагнуть маскимально робити все щоб війна скоріше скінчилася. Жінка  - це опора для чоловіка, його міцний тил. Тому, еротичний масаж ввечері для коханого - це подарунок, релакс, збудження та яскравий секс, сюрприз для нього! 

Під час еротичного масажу, жінка дарить дуже приємні відчуття чоловіку, такі ласки зараз під час війни будуть особливо цінні, це близкість, прояв почуттів та кохання.

Еротичний масаж для коханої людини сприяє зміцненню взаємин у парі, зближує, посилює прихильність один до одного, наповнює пару задоволенням та щастям. Це як ваш окремий світ!

Під час еротичного масажу ви більше дізнаєтесь про чутливість тіла вашого партнера.

Сподіваюсь, що ваш чоловік теж робить для вас масаж. Якщо ні - цей тренінг підійде й для нього. Для жінок еротичний масаж потрібний і важливий як прелюдія перед сексом. Ерогенні зони на поверхні тіла жінки, прокидаючись під час масажу, дають збуджуючий сексуальний імпульс більш інтимним ерогенним зонам, жінка швидше отримує оргазм і яскравіший за відчуттями.

Еротичний масаж це як зв'язка, як місток до більш інтимних пестощів. Один раз спробувавши такий масаж, партнери починають практикувати його частіше та частіше. Адже це так чудово!

На тренінгу можна навчитися чуттєвим, збуджуючим і зближуючим пару технікам:

  • еротичного масажу
  • боді масажу.
  • технікам орального та мануального сексу (до 10 технік для вашого хєппі-енду)

Основні ефекти масажу:

  • підвищення лібідо
  • глибока релаксація
  • підвищення якості сексуального життя партнерів
  • зняття напруги та відчуття величезного задоволення
  • привнесення новизни в інтимне життя
  • примноження сексуальної чуттєвості партнерів 

Цей тренінг може проводитися індивідуально і в групі, онлайн та офлайн.

Тривалість тренінгу 4 години. 

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.