Телесно-ориентированная терапия, Онлайн 2023 Психологическое консультирование, Онлайн+Одесса 2024 Базовий курс Позитивної психотерапії ONLINE Сексология онлайн 2023
view counter

Курси підвищення кваліфікації для керівників фінансових компаній

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Город: 
Киев
Андріївська, 1
Тип мероприятия: 
Обучающий курс
Продолжительность: 
3 дней
Целевая аудитория: 
Керівники фінансових компаній
***
Стоимость /для 1 чел./: 
4700 грн
В вартість включено навчання, 2 кави-брейка на день, обіди, екзамен,
Регламент мероприятия: 
Навчання 3 дні з 9 до 17, останній день до 19

ДВНЗ «УНІВЕРСИТЕТ БАНКІВСЬКОЇ СПРАВИ», Бізнес школа ДВНЗ «Університет банківської справи» запрошує Вас на постійно діючі курси ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КРЕДИТНИХ ПОСЕРЕДНИКІВ та КЕРІВНИКІВ І ГОЛОВНИХ БУХГАЛТЕРІВ (ТА ОСІБ, ЩО ЇХ ЗАМІЩУЮТЬ) ФІНАНСОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, які надають фінансові послуги з надання коштів у позику, у тому числі на умовах фінансового кредиту, надання послуг з фінансового лізингу, надання послуг з факторингу, надання гарантій та поручительств, адміністрування фінансових активів для придбання товарів у групах

Університет має ліцензію Міністерства освіти і науки України від 29.05.17 р. (наказ Міністерства освіти і науки України № 112-Л) та Договір з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг «Про співробітництво».

Лекції, практичні заняття та прийом екзамену проводять провідні фахівці Нацкомфінпослуг, висококваліфіковані фахівці фінансових установ, науково-педагогічні працівники ДВНЗ «Університет банківської справи».

По закінченню навчання видається свідоцтво встановленого зразка. За результатами екзамену, що проходить у формі тестування та співбесіди, слухачі отримують «Свідоцтво про складання екзамену на відповідність знань професійним вимогам за програмою підвищення кваліфікації».

Навчання та екзамен на відповідність знань професійним вимогам за Програмою підвищення кваліфікації з 1-ї особи складає: 4 700,00 (чотири тисячі сімсот грн. 00 коп.) (без ПДВ)

До вартості навчання включено лекції, практичні заняття, індивідуальні консультації під час занять, методичні матеріали, кава – брейк, обіди.

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.