Гештальт, Одесса, 2023 Телесно-ориентированная терапия, Онлайн 2023 Психосоматика, Онлайн 2024 Базовий курс Позитивної психотерапії ONLINE
view counter

Янгольські гармонізації (Київ/ онлайн)

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Дата начала мероприятия: 
  • ср, 24 Апр, 2024 - 19:00
    ср, 8 Май, 2024 - 19:00
    ср, 22 Май, 2024 - 19:00
    ср, 5 Июн, 2024 - 19:00
Город: 
Киев
онлайн, або оффлайн: Київ, район Севастопольскої площі (найближчі ст. метро Шулявка, Олімпійська та Либедьська), адреса - після реєстрації
Тип мероприятия: 
Другое
Продолжительность: 
1 дней
Целевая аудитория: 
всі, хто хоче покращити своє життя та отримати підтримку Вищих сил
***
Стоимость /для 1 чел./: 
1000 грн
Для зарубіжних клієнтів - 40 $
Ведущий мероприятия: 
Лидия Чередниченко

Лидия Чередниченко - Мастер-Учитель Рэйки. Мастер трансформационных, энергетических и духовных практик. Энерготерапевт Частот Света, консультант холодинамики, ведущая трансформационной игры "Лила. Игра Жизни"

Регламент мероприятия: 
Точний час та дата узгоджуються з ведучою. Попередній запис обов'язковий!

Янгольські гармонізації – це розклади на метафоричних картах Дорін Вірче

Це не гадання!  Це потужний духовно-психологічний інструмент, який допомагає знайти відповіді на найважливіші питання та виходи з різних життєвих ситуацій.

У процесі розкладу ви краще усвідомлюєте те, що з вами відбувається, побачите причинно-наслідкові зв'язки, зрозумієте, де шукати вихід.  А також ви відчуєте, що поряд завжди є вищі сили, готові надати підтримку та допомогти напуттям, прояснити питання та подарувати спокій, впевненість.  Все це відкривається нам, коли ми готові чути їх.  Більше того, ми починаємо краще чути себе в цьому діалозі, розуміти себе та починаємо бачити те, що раніше не помічали.  Або помічали, але не надавали значення.

Це індивідуальні сеанси у наступному форматі: Янгольські гармонізації

  •  онлайн (відео-зв'язок)
  •  або очно (Київ)

 на метафоричних картах Дорін Вірче "Магічні послання Ангелів", "Магічні послання Архангелів", "Послання Долі", "Магічні послання Фей" "Послання піднесених Майстрів" та ін.

Гармонізуючі розклади на метафоричних картах Дорін Вірче на ваш запит допоможуть вам отримати допомогу та підтримку Вищих сил.  Ви зможете побачити і краще зрозуміти невидиме раніше, а потім направити енергію на зміну того, що відбувається, пом'якшити, покращити ситуацію, відносини, свій стан.

Янгольські гармонізації можуть бути:

  • На стан – зрозуміти свій некомфортний стан не лише на рівні розуму, а й усвідомити, що я зараз відчуваю і що призвело до такого стану?  Які можуть бути наслідки та як змінити те, що не влаштовує?  Наш стан – ключ до вирішення багатьох зовнішніх питань.
  • На ситуацію – розібратися з ситуацією, що турбує, — що в ній явного, а що прихованого, які дії вчиняємо вільно чи мимоволі і що необхідно зробити, щоб ситуація покращилася?
  •  На стосунки – прояснити стосунки з кимось – які видимі та невидимі послання несе вам інша людина?  А ви йому?  Чому так і куди веде, з якими уроками ви прийшли один до одного?
  •  На запуск наміру в дію - подивитися, що гальмує, до чого все веде, що можна поліпшити, як прискорити (і чи потрібно) і які кроки необхідні?

Як це працює:

Спочатку дивимося на ваш запит за допомогою карток і ви починаєте бачити і усвідомлювати, що відбувається насправді.  У ході цього процесу, ви станете краще розуміти не тільки те, що відбувається, а й усвідомлювати його причини і зможете прояснити, що потрібно особисто вам.

 А як із цим усім бути, підкаже друга частина розкладу.  І не просто підкаже, а запустить у простір процес гармонізації, пом'якшення, покращення, реалізації запиту якнайкраще.

Вищі сили готові допомагати нам.  Але вони поважають наш вибір Вільної Волі і допомагають тоді, коли ми відкриваємо серце і просимо їх про допомогу та приймаємо їхню підтримку.

Про час проведення домовляємося індивідуально.

Важлива умова — особистий намір отримати допомогу та підтримку, змінити ситуацію чи стан та гарний зв'язок (якщо ми з вами будемо спілкуватися у форматі онлайн)

Тривалість —  до 1часа

Вартість: 1000 грн.

Один з відгуків:

Я хочу рассказать об Ангельской гармонизации, которую я проходила у Лидочки 2 года назад. Решение проблемы, с которой я пришла, было растянуто во времени, и вот сейчас, когда все завершилось самым волшебным образом, я могу с радостью поделиться результатом. К тому же, сегодня я была у Лиды снова на этой чудесной практике с уже новой задачей.
Два года назад мне нужно срочно было продать мамину квартиру. Она убитая, совдеповская, и по всем признакам должна была продаваться долго. Но после нашей практики мне предложили очень профессионального риэлтора, которая знает много интересных фишек, в результате мы продали квартиру за два дня в день рождения мамы, что очень символично. Причём, клиент нашёлся такой, что ему все равно, в каком состоянии квартира , ему нужно было именно это местоположение. Чудо чудесное! И продали мы квартиру достаточно дорого, как для нашего варианта, и в результате смогли вложить деньги в новострой, даже без потери жилплощади. То есть, мы продали двушку и купили двушку на этапе начала строительства, правда, без ремонта. ЖК нам тоже посоветовала риэлтор, так как сейчас много аферистов среди застройщиков с поддельными документами. И квартира досталась с прекрасным месторасположениям, которая волшебным образом нам досталась, хотя в этом стояке с видовыми квартирами, все варианты были выкуплены заранее своими. Так что без поддержки ангелов и здесь не обошлось! Дом сдали в срок, в ноябре прошлого года, так что мы успели даже сделать самый минимальный ремонт до войны по старым ценам, зато теперь там можно жить! Понятно, что там ещё делать и делать, но основная задача решена!
Вот такие чудеса случаются с нами, если мы обращаемся к Высшим силам! Все наши Ангелы слышат нас, нужно только озвучивать свои истинные желания! И Лидочка — волшебный проводник наших желаний прямо в небесную канцелярию!

Евгения

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.